Skillnaden på att “Tjäna Lätta Pengar Snabbt” & att “Tjäna Pengar Långsiktigt” online.

Tjäna Lätta Pengar Snabbt

När jag möter folk som vill tjäna pengar online så ser jag ofta att det finns 2 olika typer av människor. Dom som vill jobba hårt för att skapa en inkomst för livet, och dom som vill tjäna MYCKET PENGAR NU. Vi alla skulle nog vilja tjäna lätta pengar snabbt. Men verkligheten ser tyvärr inte ut så. Om du vill skapa en riktig inkomst online så krävs det hårt arbete, tålmodighet och tid.

 

Så tjänar du lätta pengar snabbt

Det finns många “bli rik program” därute som lämnar ganska kaxiga garantier. Tjäna $2.000 inom din första månad. Om du inte tjänar $500 inom 2 veckor så får du alla dina pengar tillbaka, och så vidare…

Dessa program är till 99% bluff, och här kan ni läsa om man kan känna sig säker om en produkt har en garanti.

Dessa programmen lockar till sig en viss kundgrupp. Människor som vill tjäna snabba pengar direkt. Och dom är så förväntansfulla, så dom går på bluffen. Problemet här är, om du ska tjäna pengar VÄLDIGT SNABBT, så måste du lura folk att gå med i samma bluffprogram.

Det finns många oseriösa program där ute, och det kommer nya varje dag. Men som tur är så är det även många som stängs ner, och anledningen till det är att:

 

1. Dom påstår att du kommer tjäna löjligt mycket pengar

Du har säkert sett dom på video. Dom skryter om att dom tjänar hundratusentals kronor om dagen, samtidigt som dom kör runt i den nyaste Ferrarin, och visar upp deras stora strandhus. Synd att dom hyrt både Ferrarin och strandhuset bara…

Det dom gör är att sälja idén om att kunna bli framgångsrik snabbt. Dom kommer väldigt sällan att berätta vad du behöver göra för att själv lyckas, det får du bara veta om du köper deras produkt. När du väl köpt produkten så kommer du att märka att den inte kommer lära dig någonting, och innehåller mest tomma ord. Dessa grabbar kan får den sliskigaste bilförsäljaren att se ut som en ängel.

bluffprogram

 

2. Dom får dig att gå med i ett pyramidspel

Pyramidspel, det låter inte bra, och det är det inte i heller. Det finns många MLM (multi-level marketing) program som försöker “se bättre ut” genom att påstå att dom är ett affiliateprogram. Men så är inte fallet.

Pyramidspel är olagligt i dom flesta länderna i världen. Och enda sättet för att tjäna pengar är genom att:

 

3. Rekrytera nya medlemmar till samma bluffprogram

Detta är ett tecken på att du måste “lura” andra för att kunna tjäna några pengar online. Och du kan faktiskt tjäna pengar snabbt genom att sälja hoppfullhet till dina besökare till ett enormt överpris, dock kommer din framgång inte bli långvarig.

 

4. Lura nybörjare

Folk som inte har så stor kunskap om ämnet är oftast mer sårbara. När en nybörjare blir lurad så tänker dom ofta “hur kunde jag gå på detta?”. Och sedan berättar dom inte om deras upplevelse för någon. Och jag förstår detta, det är ju faktiskt lite pinsamt om man blivit totalt lurad på sina pengar. Om du har blivit lurad online någon gång så bör du berätta detta för folket. Antingen på forum eller Facebook eller andra sociala medier. Då kommer bluff företaget få en dålig stämpel, och färre kommer att bli lurade i framtiden.

Så funkar det oftast om du vill tjäna snabba snabba pengar online. Risken att du kommer att bli lurad är stor, men det är kanske en chans du är villig att ta?

Om du inte vill ta den risken så finns det schyssta sätt för att tjäna pengar på online.

 

Så tjänar du Pengar online

Det finns faktiskt ärliga sätt för att tjäna pengar online. Men om du hela tiden har letat efter att “tjäna pengar snabbt” så har du antagligen bara hittat skitprogram.

Jag ska nu berätta hur jag och miljoner andra tjänar pengar online, långsiktigt. Med långsiktigt menar jag att du skulle kunna jobba med ditt projekt i ett år, och sedan tjäna pengar upp till 10 år efter att du gjort jobbet. Givetvis kommer du att tjäna mer pengar om du hela tiden jobbar vidare på ditt projekt, då det inte finns någon gräns för hur mycket du kan tjäna.

Här kommer dom 2 metoder jag använder för att tjäna seriösa pengar online:

 

1. Tjäna pengar med en Nischad hemsida

När man vill börja tjäna pengar online så är det effektivaste sättet att hitta en bra nisch (Vad betyder Nisch?). En nisch är en grupp människor som letar efter något. Det kan vara folk som söker efter information om styrketräningsövningar, hur man målar sina naglar, hur man planterar ett träd, ja i precis vad som helst.

Det finns miljontals olika nischer och ingen nisch är för liten för att tjäna pengar på. Om du vill lära dig hur du kommer igång och startar din egna nisch hemsida så bör du gå med i Wealthy Affiliate.

Det här behöver du göra:

  • Välj en nisch
  • Bygga en egen hemsida
  • Skriv inlägg på din hemsida (som leder till besökare)
  • Tjäna pengar på din trafik

Kostnad för att komma igång: 0 kr, ingen erfarenhet krävs
Rekommenderad utbildning: WealthyAffiliate.com

 

2. Tjäna pengar på affiliatemarknadsföring

Med affiliatemarknadsföring kan du tjäna pengar på miljontals olika produkter online. Fördelen är att du inte behöver:

  • Äga några produkter
  • Ha varor i lager
  • Du behöver inte ta hand om reklamationer

Detta är det populäraste sättet för att tjäna pengar online och väldigt många köp som görs online, görs via just affiliatemarknadsföring.

Det finns 1.000 tals olika affiliateprogram som du kan gå med i för att marknadsföra produkter. Du får en unik länk, och varje gång någon av dina besökare klickar på länken och sedan köper en produkt, så tjänar du pengar.

Det kostar inte något att gå med i ett seriöst affiliateprogram.

Att tjäna pengar via affiliatemarknadsföring görs bäst med en nischad hemsida. Då kan du marknadsföra produkter som kan hjälpa dina besökare med deras problem.

Kostnad för att komma igång: 0 kr, ingen erfarenhet krävs
Rekommenderad utbildning: WealthyAffiliate.com

 

Sammanfattning

Detta är skillnaderna på att tjäna pengar snabbt vs tjäna pengar lite långsammare. Det finns många vägar man kan gå för att tjäna pengar, men det är dessa 2 som fungerat bäst för mig. Om du är på väg att hoppa på ett “tjäna pengar snabbt och enkelt” program, så ber jag dig att tänka på denna artikeln. Om du gör efterforskningar på bluff programmen så kommer du antagligen inte hitta några dåliga recensioner. Dels för att folk skäms, och dels för att dom försöker lura in dig i programmet för att täcka deras förluster.

Om en produkt säger att du kommer tjäna pengar snabbt, ifrågasätt det! Om du vill skapa en seriös internet inkomst, så finns det en bra väg för att göra det. Det finns till och med en komplett utbildning för att lära sig allt, utnyttja den!

Har du några frågor om att tjäna pengar online? Har du lyckas tjäna några pengar eller har du bara blivit lurad? Lämna gärna en kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*